Problemas de divisiones

Juan:

1. Álex s'ha comprat un cotxe de segona mà i ha de pagar 5.424 euros. Li deixen pagar en 4 mensualitats. Quant haurà de pagar cada mes?

2. En Haider té 600 cromos i els vol repartir en parts iguals entre 8 amics. Quants cromos tendrà cada amic?

Lucía:

1. Jo tenc 38 bombes i les vull repartir en parts iguals entre 9 amigues. Quantes bombes tendrà cada una?

Iker:

1. Som 266 alumnes a l'escola i els volem repartir en 4 grups. Quants nins n'hi haurà a cada grup? Quedarà algú sense grup?

2. He comprat 400 llepolies i 4 nins han vengut a ca meva. Si les he repartides en parts iguals, quantes llepolies té cada un? Aquests nins tenen 2 germans cada un, per això, quan han arribat a casa han repartir les llepolies amb els seus germans de tal manera que tots tinguessin les mateixes. Quantes s'ha quedat cada nin? Si les que els hi han sobrat me les han tornades, quantes tenc al final?

Karolina:

1. A una escola n'hi han 2025 alumnes i sabem que a cada classe n'hi caben 25 alumnes. Quantes classe n'hi ha a l'escola?

Anónimo:

1. En Haider té 253 cromos i els vol repartir entre 9 amics, però vol quedar-se els 28 que més l'agraden. Quants de cromos tendrà cada amic?

Manu:

1. Tenc 12 caramels i 4 amics, si els vull repartir en parts iguals, quan caramels donarà a cada un?

Lina:

1. Na Lina ha comprat un cotxe i ha de pagar 5.430 euros en 10 mensualitats. Quant ha de pagar cada mes?

2. N'Elaia s'ha comprat un cotxe que val 25.550 euros i l'ha de pagar en 7 mesos. Quant haurà de pagar cada mes?

Elaia:

1. N'Adrián va a una botiga de motos i compra una per 4.000 euros. Li donen 9 mesos per pagar, sabent que els 8 primers mesos pagarà 444, quant pagarà el darrer mes?

2. En Pep contrata un cuidador pel seu fill. Si després de 4 mesos, en Pep ha abonat 404€, quant ha pagat cada mes?

Jannat:

1. En Juli té 144 capses de llepolies. Si les vol repartir en parts iguals entre 8 nins, quantes llepolies tendrà cada nin?

2. N'Alejandro té 600 bolígrafs i vol repartir-los entre 10 amics. Quants de bolígrafs té cada un? Alex té els mateixos bolis que n'Alejandro, però els vol repartir entre 5 amics. Els amics de qui tendrà més bolígrafs?

Cristian:

1. Jo tenc 24 caramels per repartir a Halloween i venen 6 nins a ca meva. Quants caramels he donat a cada nin si a cada nin l'hi he donat els mateixos?

Haider:

1. A una granja n'hi ha 2.888 gallines i les han de transportat a una altra granja en camions on caben 9 gallines. Quants de camions necessitam?

Sergio Chica:

1. Al meu cotxe puc dur 4 persones en cada viatge. Si he de transportar 40 amics, quants de viatges hauré de fer amb el cotxe?

Víctor i Álex:

1. A una gasolinera hi ha 600 litres de gasolina. Si a un cotxe n'hi caben 20, quants de cotxes podran repostar?

2. A un hospital n'hi ha 1.000 pacients i 200 cirurgians. Si cada operació dura 3 hores, quantes hores es passaran cada cirurgià al quiròfan?

Álvaro:

1. Tenc 975 caramels i els vull repartir entre els seus membres de la meva família en parts iguals. Una vegada els hagi repartit, quants hem sobraran?

2. Al meu garatge n'hi ha 546 rodes i només n'hi ha motos. Quantes n'hi ha?

Salva:

1. Si tenc 100 caramels i els vull repartir entre 20 nins perquè tots tenguin els mateixos, quants he de donar a cada un?

Sergio Gómez:

1. Tenc 58 gomes i a la classe n'hi ha 7 companys que en volen tenir. Si les vull repartir en parts iguals, quantes he de donar a cada un?

Sofía:

1. Tenc 1.509 caramels, però per Halloween necessit 5.040. Quants he de comprar al supermercat? Si els vull repartir en parts iguals a 9 nins, quants tendrà cada nin?

Comentarios